Branzeturi Internationale

ROQUEFORT, FRANTA

O brânză, un sat, șapte producători Roquefort este o brânză cu mucegai albastru (Penicillium roqueforti) produsă cu lapte de oaie nepasteurizat. Se produce doar în Roquefort-sur-Soulzon, un sat din departamentul Aveyron din sudul Franței. Stânca Combalou, în...

REBLOCHON, FRANTA

Reblochon(Reblochon de Savoie) este o brânză moale cu crustă spălată, obținută în mod tradițional din lapte de vacă nepasteurizat. Nașterea acestei brânze se datorează ingeniozității fermierilor din Savoia. În secolul al XIII-lea, fermierii depindeau complet...

EMMENTALER, ELVETIA

#liveoriginaler înseamnă că toți suntem unici, dar egali în același timp. Înseamnă că fiecare ne trăim momentele în moduri personale și surprinzătoare totodată. Că redescoperim cum micile bucurii pot deveni momente memorabile. Descoperă și tu cum poți să avea...

PARMIGIANO REGGIANO, ITALIA

Parmigiano Reggiano este o brânză tare ce datează din Evul Mediu și a fost produsă la mănăstirile benedictine și cisterciene din Parma de la Reggio Emilia. În zilele noastre, este produs cu aceleași ingrediente de acum nouă secole, în aceleași locuri, cu aceeași...

COMTE, FRANTA

O poveste despre oameni și terroir Comté, numită și Gruyère de Comté, se produce din secolul al XI-lea în provincia Franche-Comté din estul Franței, în peșterile din Masivul Jura. Este o brânză montană, tare, obținută din lapte de vacă...

 

oenotourism

 

 

PROGRAM

Sambata
12:00 - 20:00

Duminica
12:00 - 20:00

BILETE ONLINE

 

 

ORGANIZATORI

CrameRomania.ro
ReVino.ro

CONTACT

salut@revino.ro

 

LOCATIE

Hotel Novotel, Mezanin
Calea Victoriei 37B, Bucuresti, Romania

NEWSLETTER

 


Cheese Show Facebook Cheese Show Instagram